Visie

 

Ik heb ruim 30 jaren ervaring in de ICT. Vaak geven bedrijven en ondernemers te veel geld uit aan zaken die ze niet nodig hebben. Ook wordt er veel tijd besteed aan oneigenlijke taken. Als startend zzp-er wilt u zo snel mogelijk aan de slag met uw eigen professie, datgene waar u goed in bent en waarvoor u ondernemer bent geworden. U wilt niet uw tijd besteden aan zaken waar uw eigen onderneming niet voor bedoeld is. U moet geld verdienen door goed te zijn in uw eigen beroep en met de activiteit(en) van uw eigen bedrijf. U wilt en gaat geen geld verdienen door uren bezig te zijn met het mooier maken van een website of Facebook pagina, door zelf emailadressen te regelen, een provider te kiezen en domeinnaam vast te leggen en certificaten te installeren. U gaat ook geen geld verdienen door overbodige zaken te kopen en in onderhoud te laten nemen. U wilt met ICT hulpmiddelen vooral bereiken dat klanten of potentiele klanten uw onderneming kunnen vinden, kunnen zien waar u goed in bent en contact met u opnemen voor overleg voor een nieuwe opdracht.

Houd het simpel, geef geen geld uit aan zaken die niet nodig zijn, laat u niet verleiden tot aankopen of het maken van kosten die niets bijdragen aan uw eigen ondernemersschap en houd u vooral bezig met uw eigen professie. No-nonsense. Zorg ervoor dat u gevonden wordt en dat duidelijk is wat uw onderneming doet, zodat er contact met u wordt opgenomen.

WERKWIJZE

 

Als u mijn visie begrijpt en er iets in herkent kan ik wellicht iets voor u betekenen als u:

  • als zzp-er een eigen bedrijfje wilt opstarten. Voor zzp-ers en kleine startende bedrijven kan ik helpen als u een eerste basis website nodig hebt, een domein, mailadressen en andere zaken die u liever niet zelf doet of waarvoor u zelf niet genoeg kennis hebt. Eventueel kan ik ook de computer of laptop en/of printer leveren, support leveren bij de internetverbinding en het netwerk (bekabeld of met WiFi). Ook niet onbelangrijk; een backupsysteem en veiligheidsmaatregelen mede inrichten. Omdat ik ook in de fotografie activiteiten uitvoer kan ik ook foto's, foto's in opdracht, voor de website leveren.
  • een klein bestaand bedrijf of onderneming hebt en ICT-zaken wilt verbeteren of vereenvoudigen
  • als particulier problemen hebt met uw PC of laptop of WiFi of internetverbinding

 

Neem contact met me op, zodat we kunnen overleggen of ik met mijn activiteiten en ervaring en mijn visie iets voor u kan betekenen.